21 Temmuz 2012

Mutlu doğum haftam:)

Doğum günüm artık kendini aştı kutlamalar bir hafta öncesinden başladı bu sene.Geçen hafta Marmara Adasındaydık ailece.Cuma günü babalar,annem ve aşkımın kız kardeşi ile birlikte yola çıktık.Tekirdağ sonrası feribot ile adamıza gittik.Cuma akşamları bu feribot daha da özelleşiyor babalar feribotu deniyor çünkü cuma akşamları babalar ailelerinin yanına geliyor pazar akşamı da dönüyorlar.Ve öyle güzel bir seromoni oluyor ki Barış Manço'nun "el salla el salla " şarkısıyla yaklaşıyor kıyıya,havai fişekler fırlatılıyor.Kıyıda kadınlar ve çocuklar bekliyor heyecanla duygulanmamak elde değil.Aynı şekilde pazar günleri de hüzünlenmemek...Pazar günü babalar uğurladıktan sonra perşembeye kadar da anneler ve kızları olarak takıldık.Dönmeden bir gün önce de hiç haberim olmadan doğum günü yemeği sürprizi yapmış aşkımın annesi süper bir sofrada levrek ziyafeti çektik.Ve böylelikle doğum günü kutlamam erkenden başlamış oldu.

Bugün de güzel insan canım dostum Zehram beni ağlattı....Beş dakika kapıdan uğrayayım dedi.Bana iki tane Mungan kitabı almış ben harıl harıl yanıma hangi kitabı alacağımı düşünürken huzura kavuştum:)  Bir de bana duygu seli yaşatan notlar yazmış güzel bir karta.Malum Japonya 'da yaşamımın kısa da olsa ilk adımını atıyor olacağım pazar günü.Sarıldık ağlaştık.Dostlardan ayrılmak çok ama çok zor olacak...

Aşağıdaki şirinler de dedemle babaannem de onlara gideceğim yeri gösteriyorum:)


Yolculuk öncesi çok heyecanlıyım tam doğum günümde uçmaya başlayıp 13 saat sonra sevgilime kavuşacağım 23 temmuz'u seviyorum! Umarım her şey güzel olur...Sevgiyle...

10 yorum:

  1. Özletiyorsun kendini şimdi korkarım sevgiline kavuşunca tümden unutacaksın bizleri:)
    Yeni yaşın kutlu olsun canım sana güzellikler getirsin:)
    Yolun açık olsun, oralardan bize yayın yapmayı unutma:)
    Sevgiyle kal!

    YanıtlaSil
  2. Hem ada tatili hem de seyahat hazırlıkları olunca böyle oldu maalesef.
    Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,istediğin bir şey varsa mailime beklerim:)

    YanıtlaSil
  3. Ne hoş. İyi kidoğmuşsun. Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara canım :)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  5. çok özendim..
    inşallah ben de bu kadar anlamlı bir başlangıç yapabilirim yeni yaşıma :)
    buradan da kocaman öper, kısacık gelecek bir yolculuk dilerim..

    YanıtlaSil
  6. bu sene doğumgünü kutlamaleından da mükemmel geçecek inanıyorum...seni seviyorum ve bol foto istiyorum japonya'dan:))

    YanıtlaSil
  7. Berrakcım umarım öyle olur bundan tam bir sene önce bugün böyle bir olay ortaya çıkmıştı işin bu boyutlara geleceğini düşünmemiştik.Yani gün doğmadan neler doğuyor:)Sürprizi bol bir doğum günün olur inş ,öperim:)

    YanıtlaSil
  8. Nymphaeaa'cim:) çok teşekkürler çok yakında ilk fotolar gelicek,öperim:)

    YanıtlaSil
  9. Güzel günlerin , yılalrın olsun... Tüm yaşamın doğum günü kutlamaları gibi geçsin...
    Sevgiler , bol şanslar...

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkürler Lale Abla,öpüyorum:)

    YanıtlaSil