02 Nisan 2012

Festivalin ilk filmi

Festivalin açılışını daha bugün yapabildim.Akşam sevgilimle Taksim'de buluştuk,Ara Cafe'de kahvemizi içtik ve 21.30 da Fitaş'ta başlayacak olan filmimize doğru yollandık.Filmin adı Dipnot bir İsrail yapımı.Cannes 'da en iyi senaryo ödülünü almış böyle bakınca beklenti yüksek oluyor tabi.Film üniversitede araştırma görevlisi olan baba ve oğul arasındaki rekabeti anlatıyor.İkisi de aynı konu üzerinde çalışıyorlar ama oğul hep daha başarılı ama büyük ödülün babaya verileceği açıklanıyor derken olaylar gelişiyor.
Fakat ben çok sıkıldım ve hatta gözümü uykudan kapanmasına engel olmak için çok uğraştım.Allahtan filmin süresi uzun değildi yoksa döşeği serecektim oraya.Çıkışta da sevgilimin kuzeni aradı onun izlediği film çok güzelmiş Kafa Avcıları.Hava da buz gibiydi arabaya gidene kadar donduk.Maşallah nisan hemen yağmuruyla geldi.Yarın iki filmimiz var taze taze yazayım bunu dedim.Ben sanatsal şeyleri kolay çizmem ama buna gitmeyin derim...

2 yorum:

  1. Yerazcım bazen umutla gittiğin film hayal kırıklığı oluyor ama olsun görmeden bilinmez.Ben bu sene film film gezecek kuvveti bulamadım kendimde sen gittikçe paylaşırsın, takipteyim:))

    Bu arada yorum kutusundan kelime doğrulamayı kaldırırsan iyi olur, daha çabuk yazabiliriz:)

    YanıtlaSil
  2. Sen yazmam konusunda en büyük katalizörlerimden birisin diğeri de Lale Abla:)Büyük teşekkür borçluyum size:)
    Yorum doğrulama şeysini kaldırım inş olmamışsa söylersin o zaten kendi kendine oldu herhalde farkında bile değilim:)

    YanıtlaSil