26 Ekim 2015

iyilikler güzellikler

Ekim ayındayız ama gündüzlerimiz hala güneşli ve bu beni inanılmaz mutlu ediyor.

Hayatta iyi ki dediğim şeylerden bir tanesi de blogum, kendime ait böyle bir alanımın olması çok güzel. O yüzden haftada en az bir yazı yazmak istiyorum bundan sonra. Artık ne olursa:)

Geçtiğimiz cumartesi çok tatlı Koreli bir çifti ağırladık evimizde, böyle bir çeşitliliğin içinde olmak beni çok sevindiriyor. Yeni insanlar, yeni  kültürler. Mesela bugün de Filipinli tatlı mı tatlı arkadaşımla buluşacağım. Sevinçliyim. Gerçi nerede doğmuş olursak olalım sevinçler, üzüntüler ve endişeler o kadar aynı ki. İşte bu yüzden hepimiz biriz.


Burada bir cadılar bayramı atmosferi var ama Amerika'da ki fotoğrafları görünce buradaki dekorasyon ve makyajlar çocuk eğlencesi olarak kalıyor. Sürekli bir şeyleri kutlamak çok güzel. Kapitalizmin oyunlarına bayılıyorum:) Fotoğraflar pazar günü yemek yediğimiz mekandan, editledim ki kişiler belli olmasın. Burada genelde garsonlar sipariş alırken çömeliyorlar.(bknz son foto)


























Birazdan spora doğru yola çıkacağım belki biraz kırmızı yaprak fotoğrafı çekerim.

Hepimize iyi haftalar olsun:)

4 yorum:

  1. Ben de yazılarınızı çok seviyorum, daha sık yazarsanız çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu duyduğuma çok sevindim, çok teşekkür ederim.
      PS: Aslında ben bu yoruma dün cevap verdim, hatta sizin blogunuza gelip aşure konulu yazıya da yorum bıraktım. Ama sonra kontrol ettiğimde ne burada ne de sizinkinde gördüm yorumumu. Neden öyle oldu anlamadım.Neyse umarım bunda sorun çıkmaz. Sevgiler.

      Sil
  2. Ben de çok ihmal ediyorum blogumu...Halnuki kmdimi en iyi igade edebildiğim yer olduğunu düşünüyorum.Sanırım instagram ve facebook da ki anlık paylaşımlar yazma isteğimizi köreltiyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bence de en büyük sorumlu instagram. Kolayımıza geliyor. Ama kendi arşivimizi oluşturmak açısından kalıcı olacak olan blogumuz olacaktır. Hadi inşallah bundan sonra bol bloglu bol etkileşimli günler olsun:)

      Sil