30 Nisan 2013

Nisan Özeti

Az önce Nadine Labaki nin ikinci filmi olan "Where do we go now" filmini izledim.
İlk filmi olan Caramel i de çok beğenmiştim ama sanırım bu filmi daha çok sevdim.Din ayrılıklarına kadın gözüyle bakıp ona göre çözümler bulan müzikleri de çok keyifli olan bir filmdi.Laleninbahçesi blogunda Lale Abla mutlaka izleyin demişti de oradan görmüştüm.Geçen gün de Kiki's delivery service i de yazmıştı sayesinde Miyazaki ye sardık :)


Filmler dışında ise İstanbuldan çok sevdiğim arkadaşım geldi.Biz üniversiteden arkadaşız biz Taksim Beyoğlu gezerken kendisi Japon dili öğrenip aikido ya gidiyordu.Bense o kadar ilgisizim ki yav arkadaş bana da bir kelime öğret demişliğim yoktur.Ama kader işte,buraya taşınacağımızı öğrenir öğrenmez gelicem yanınıza dedi ve burda 4.ayımızda geldi bizi çok mutlu etti.

Şimdi Japonya da büyük bir tatile girildi onun için kurs kapalı haftaya çarşambaya kadar.Aslında çok çalışmam lazım ama bugün hava nasıl kapalı yağmurlu.Tam film izleme havası:)

Sevgiler...




4 yorum:

  1. Bende sevgili yerazness diye girizgah yapsam:) Tanıştığımdan beri birikimine hep hayrandım. Hala da kendine yeni güzellikler katman çok güzel.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler Hanifecim:) Valla kitap okuma olayını sekteye uğrattım ama kör topal birşeyler yapmaya çalışıyorum işte.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. lale ablanın, tüm tavsiye filmlerini izlemeye çalışıyorum. bu filmi kaçırmışım.
    ama son günlerde yoktum blogta....

    YanıtlaSil
  4. @Zeynep 'CARAMEL' filmini sevdiysen bunu da seversin,hoş film.

    YanıtlaSil